Конкурс комп’ютерної графіки

Конкурс комп’ютерної графіки 2020

До Дня соборності України 22 січня 2020 року у нашій школі проведено конкурс графічних робіт «Від роду до народу слався Україно!». Було представлена 21 робота. Кращі роботи обрали предаставники учнівського самоврядування. В п’ятницю, 31 січня, учні отримали солодкі призи та аплодисменти однокласників.

Артем та Михайло (8-В)
Аліна (11-А)
Денис та Максим (6-В)
Данило (11-А)
Данило (11-А)
Діана та Богдан (9-В)

Конкурс комп’ютерної графіки – 2019

Вітаємо переможців Анісію Міхєєву (І місце), Анастасію Савку та Ігоря Чоботаря (ІІ місце) та Анастасію Леонкіну (ІІІ місце). Переможців визначила спільнота школи за допомогою онлайн- голосування.

Народжується традиція,  сподіваємось, що участь у шкільному конкурсі дає дітям поштовх для участі у міських та обласних конкурсах. Минулого навчального року, під час весняних канікул двоє учнів нашої школи Максим Ставчанський (10-Б) та Надія Романюк (7-А) взяли участь в обласному фестивалі-конкурсі дитячих засобів масової інформації “Медіапростір шкільної преси”, отримали високі нагороди – грамоти за ІІ місце та масу задоволення від програми фестивалю, що містила цікаві екскурсії та майстер-класи. Учні отримали запрошення на медіафестиваль “Осінні барви Буковини“.

Конкурс комп’ютерної графіки – 2018

Напередодні святкування Нового року та Різдва вітаємо переможців конкурсу комп’ютерної графіки!

Безумовним лідером є робота № 8 (479 голосів), думаю, що всі привітають з перемогою уеницю 7-А класу завтра під час новорічної вечірки. Творчих успіхів, натхнення та вірних друзів!
На другому місці чудова робота № 9 учня 7-Б класу (117 голосів), прекрасно, вітаємо!

І бронзову нагороду отримує робота № 4 (37 голосів), яку  підготував для нас учень 10-Б класу! Так тримати!

Дякуємо всім учасника конкурсу за гарний настрій, який ви створили у ці холодні зимові дні. Бажаємо вам творчих канікул!

Результати голосування:

Робота № 1

Робота № 2

Робота № 3

Робота №4

Робота № 5

Робота № 6

Робота № 7

Робота № 8

Робота №9

Робота № 10

Робота № 11

Робота № 12

Робота № 13

Робота № 14

Робота № 15

Робота № 16

Голосуйте за посиланням тут. Всім бажаю успіху!