Свято родини

«На світі білому єдине, 
Як і Дніпрова течія
Домашнє вогнище родинне
Оселя наша і сім’я»

Родина, сім’я – найдорожче для кожної людини. Народна мудрість свідчить, що життя людини розпочинається з родини, бо батьківська хата – це родинне вогнище, звідки ми вирушаємо у широкий світ.

У сім’ї людина вчиться любити світ і бути доброю, шанувати свій рід і землю, берегти пам’ять роду.

В 2-Б класі Чернівецької ЗОШ № 5 проведено свято «Від усієї душі», метою якого було прищеплення любові та поваги до сім’ї та всіх її членів.

На святі були присутні директор школи С.В.Жуковська, яка привітала всіх присутніх і побажала родинного затишку та любові у сім’ях, а також Л.В.Руснак – заступник директора з виховної роботи, Л.М.Ілащук – заступник директора з навчально-виховної роботи в початковій школі.

Активну участь в організації та проведенні свята приймали всі батьки класу. Проведено конкурси між татусями, дідусями, які прищеплювали любов дитини до членів своєї родини. Матусі та бабусі розповідали про дивні речі, виготовлені власними руками.

Всі родини, що брали участь у святі,  запалили у своїх серцях вогник любові і добра до родини, народу,  землі. І його вони зможуть пронести через все своє життя та зберегти у своєму серці щирість та ніжність.