КАЛИНОВА АЛЕЯ ПАМ`ЯТІ

   У Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 є багато гарних традицій. Однією з них є озеленення шкільного подвір`я та створення рекреаційно-оздоровчих куточків для відпочинку учнів. Цього року на виконання Програми екологічної освіти та виховання в Чернівецькій області на 2013-2017 р.р., листа управління освіти Чернівецької міської ради від 22.04.2016 року №172 акція озеленення в школі відбувається під назвою “Буковині на згадку”.

Батьки та учні 11 класів разом із вчителями біології створили «Алею пам`яті», висадивши на шкільному подвір`ї  8 калин на честь людини, чиє ім`я назавжди залишиться в пам`яті українського народу, захисника нашого спокою, що віддав життя за Україну – Леоніда Петихачного.

 Відтепер впродовж усього року білі квіти або червоні ягоди калини будуть нагадувати учням, вчителям та гостям школи про мужність людей, що вели непримиренну боротьбу за свободу України.

Директор школи Жуковська С.В. подякувала випускникам та їх батькам за активну життєву позицію у справі охорони природного середовища та із задоволенням приєдналася до створення алеї.