Педагогічна рада № 3 16 січня 2020 року

16.01 2020 р. в школі відбулася традиційна січнева педагогічна рада – круглий стіл, на якій директор школи Жуковська Світлана Володимирівна доповіла про результативність експертизи діяльності педколективу і навчальних досягнень учнів за І семестр 2019-2020 н.р. та завдання щодо ефективного завершення навчального року.

З аналізом статистичних даних за останніх 5 років присутніх познайомила заступник директора школи Позднякова Л.М.

Заступник з виховної роботи, практичний психолог, педагог-організатор та соціальний педагог розповіли про проблеми та шляхи контролю за відвідуванням учнями школи занять, проведення профілактики безпідставних пропусків у І семестрі нинішнього навчального року.

Експертиза даного питання в грудні 2019 року виявила ряд проблем, на які необхідно звернути пильну увагу у ІІ семестрі. Завідуючі методичними об’єднаннями Мітя Л.П., Маніліч Р.Т., Чернега Л.І., Романюк Л.М., Лисенко Н.А., Міхєєва А.В. поділились думкою стосовно результатів роботи оновленої структури науково-методичної роботи школи у І півріччі та окреслили завдання на 2-й семестр 2019-2020 н.р. щодо підвищення якості освіти в школі. Дані завдання стали основою проекту рішення педради та системи внутрішнього забезпечення освітньої діяльності та якості освіти школи на наступні роки.

На педраді педагогів ознайомлено з Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції», визначено претендентів на отримання золотих та срібних медалей серед сьогоднішніх десятикласників, доведено до відома педагогів, які предмети обрали дев`ятикласники для складання ДПА.

В черговий раз обговорені питання булінгу та запобігання таким проявам.

Цікавим та пізнавальним був виступ медичної сестри щодо профілактики вірусно-інфекційних захворювань.

На даній педраді досвідчені педагоги та учні школи вітали молодих вчителів, які нещодавно влилися в колектив 5-ї школи. Під час вітання звучали поезія та пісня, вручені «Посвідчення високого звання «Педагог 5-ї школи».