УВАГА ! КОНКУРС!!!

Починаючи з 1950 року 7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я.  В цей день в 1948 році вступив у силу Статут Всесвітньої організації здоров’я (ВОЗ).

У нашій суспільній свідомості вітає одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я – решта все, додасться», – так звучить це багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Наше власне здоров’я дуже легко втратити.

Здоров’я має дуже дорогу ціну!!! Щодня ми в цьому переконуємося!

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я шкільний учнівський  Парламент оголошує веб- конкурси  інформаційних бюлетенів «Майбутнє Землі у наших руках» та презентацій «Заповідними стежками рідного краю». Прохання – роботи відправляти на електронну адресу Карини Валеріївни (kkotelyk5@gmail.com) до 10 квітня 2020 року.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті школи.

Будьте здорові і піклуйтеся про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких кожного дня, адже це запорука щасливого життя!!!