«Здоров’я без сорому»

20-23 квітня учні 6-х і 9-х класів взяли участь у онлайн-лекції «Здоров’я без сорому» на платформі Zoom, організаторами якої були лектор Ірина Шепенюк, старша викладачка кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області то Олексій Удовенко, кризовий психолог, психоаналітик ГО «Дівчата»  у Західній Україні.

Метою спільного проекту ЮНІСЕФ та ГО «Дівчата» є підвищення обізнаності з основ здоров’я та гігієни. Уроки були зосереджений на інформуванні підлітків про шляхи та попередження розповсюдження COVID-19, сучасні засоби особистої гігієни, фізіологічні особливості дорослішання і відповідні зміни в організмі хлопців та дівчат. Також учні мали змогу переглянути соціальні ролики, героями яких були відомі особистості, а саме: амбасадор UNICEF співачка Мішель Андраде, актори відомого українського серіалу «Школа». Заняття були насичені, цікаві та актуальні для підлітків.

Педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру подяку І. Шепенюк та О. Удовенко, які провели уроки здоров’я для учнів.

(Матеріал підготувала Руснак Л.В.)