Шановні вчителі, учні, батьки!

Щиро вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!
Двадцять п’ять  років тому 28 червня увійшло в новітню історію України як День великого загальнонаціонального консенсусу та верховенства національних інтересів.

Конституція України назавжди дала поштовх для продуктивного розвитку економіки, різних галузей та професій, суспільного життя, стала реальною та дієвою основою розбудови нашої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття основоположного документу держави поклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства та політичної стабільності в Україні.

Ми продовжуємо будувати нову демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не забувають про обов’язки. І саме нам потрібно не схибити та не зійти з вірного шляху в час змін та повноцінної самореалізації країни!

У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії, оптимізму та нових звершень в ім’я процвітання України! Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас, а всюди панує світлий настрій, а у душі  міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Зі святом!

Світлана Жуковська, директор школи