Привітання директора школи з 1 вересня

Щиро вітаю нас з Днем знань – справжнім усенародним святом мудрості. доброти і людяності. Цей першовересень особливий, з відчуттями, які вирізняються яскравістю вражень, надій та несподіваних зустрічей. Ми – разом.  І нехай буде сонячно в душах. Добрий настрій у кожного з нас, у кожній родині.

Ми пишаємося, що маємо активних небайдужих батьків, які щемно і з гордістю споглядають на своїх дітей.   Наші вчителі висококваліфіковані, досвідчені педагоги, які зможуть не тільки дати кожній дитині добрі знання, а й адаптувати до нового середовища, дати кожному особливу увагу і прихильність.

Я бажаю нам усім не шкодувати сил, аби вчитися: учитися бути хорошою людиною, гідною прикладу, не боятися невідомого, учитися бути щасливими тут і зараз. Саме наша школа дає крила, вселяє надію в силу думки і розуму.

Ми – маленька держава. Ми – українці великої країни. А Україні цьогоріч 30 років. Незалежна і горда… це можливість кожного з нас жити, вірити й творити. Незалежність – це відчуття дому, де б ти не мандрував, куди б не закинула тебе доля. Це надбання багатьох українців, яке, на жаль, нам і досі  доводиться відстоювати зі зброєю у руках.

У цей святковий день я бажаю кожній родині щастя і добробуту! Міцності духу нам усім, сили і достатку! Мирного неба над головою!

Слава Україні!

Директор школи Руслана Бабух