Квест «Дорога на Січ»

Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.
Тож в рамках «Тижня вшанування мужності і героїзму захисників незалежності України «Козацька слава не погасне, як образ дорогий і ясний» який проходить у школі був проведений квест «Дорога на Січ».

Це учні 8 – х та 9 – х класів. Три команди які завзято та з великим інтересом долали станції з запропонованими завданнями. Переможцем стала команда «Козацька звитяга», яка випередила своїх суперників на один бал. Команди «Козаки і козачки» (9 – ті класи) та «Бендери» набрали по 40 балів. Тому перше місце 8 – А «Козацька звитяга», а друге місце команди 9 та 8 – Б класів.
Захід був спрямований на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків.
Проведення такого заходу допомагає учням краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Учителі історії: Загарюк І. О. та Карімова А. Г.